Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ

ΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΞΕΧΝΑ...

 
Έντονες είναι οι πολιτικές αντιδράσεις με αφορμή τη δημοσιοποίηση της φερόμενης ως «λίστας Λαγκάρντ». Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Πάρις Κουκουλόπουλος, αμφισβητεί την γνησιότητα της λίστας που δημοσίευσε στο περιοδικό του ο Κώστας Βαξεβάνης, εξηγώντας πως «έχει διαφορετικό αριθμό ονομάτων» από αυτήν που είχε παραδοθεί στον κ. Βενιζέλο.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Κουκουλόπουλος υποστήριξε ότι «δεν ξέρω αν είναι η λίστα Λαγκάρντ αυτή, έχει διαφορετικό αριθμό ονομάτων . Το αντίγραφο που είχε παραδοθεί από τον κ. Διώτη στον κ. Βενιζέλο είναι 1990 ονόματα και έχει μνήμη το στικάκι, δηλαδή δεν θέλω ούτε μπορώ να διανοηθώ ότι σε προηγούμενο διάστημα έγινε αλλοίωση της λίστας».

Στη συνέχεια αναρωτήθηκε για το εάν και κατά πόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί, σημειώνοντας «αυτό που κανείς παρατηρεί σε αυτή τη λίστα είναι ότι μπαίνουν πολλά ερωτηματικά για το κατά πόσο μπορεί να αξιοποιηθεί πέραν του ότι είναι προϊόν υποκλοπής». 

«Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιοποιήσιμο γιατί πάρα πολλοί από τους Έλληνες επιχειρηματίες που είναι μέσα φαντάζομαι ότι θα μπορούν να δικαιολογήσουν και τα ποσά που έχουν εκεί  μέσα. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην τεθεί εν αμφιβόλω η σύμβασή μας με την Ελβετία και άλλες χώρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου